יוחנן ראובני – בטיחות מזון

יוחנן ראובני – בטיחות מזון

הקורס מיועד למנהלי אבטחת איכות, טכנולוגי, מזון, מבקרי איכות ובכירים נוספים בעלי רקע במזון.  הרוצים לרכוש מיומנות ב-HACCP להובלת תהליכי HACCP באירגונים.

 

פרטי הקורס:
זמן: 10 שעות (יום אחד)
תאריך: 13.05.2015
מיקום: מלון נווה אילן + ארוחת צהריים
מסיימי הקורס שיעמדו בהצלחה בבחינה הסופית יקבלו תעודה המעידה על כשירותם להובלת תהליכי HACCP באירגונם החתומה ומאושרת ע"י האיגוד הישראלי לאיכות.

 

לאורך הקורס יוצגו מגוון רחב של גורמי סיכון במזון. וכן יחשפו לאינפורמציה שקשורה לבטיחות מזון, ממגוון רחב של מקורות לרבות תקנים ותקנות ספציפיות במזון ועוד.





☎ יש לך שאלה? חייג/י: 052-4347551